tala fou

O'OGA FOU FA'ATAUINA - DYRWALL SCREWS MA FA'A'AU'AU

DYRWALL

Talu ai nei, na matou faʻalauiloaina ai se ituaiga fou o faʻamago faʻamago fagogo ma apaau, lea e masani ona faʻaaogaina i le fausiaina o fale maualuga ma e sili ona lauiloa i Korea i Saute.

E aofia ai se ulu fao ma se fao sikulima, ma o loʻo faʻaalia i le vaeluaga o le faʻailoga faʻailoga i ni vaega se lua, o le vaega muamua e latalata i le itu o le ulu faʻasili, o se vaega filo, ma o le faʻailoga e tuʻuina atu i filo. ;E lua ni tootoo tipi i luga o le pito galue o le sikulima, ma o se pea o taliga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le vaega e leʻi faʻauluina o le sikulima i luga aʻe o tootoo tipi.

O le faʻataʻitaʻiga faʻaoga o loʻo i ai uiga o le aveeseina vave ma le lamolemole, tausia o le tipiina ma le maʻai o le pito pito i luga, faʻamalosi malosi, osofaʻi vave osofaʻiga, lelei le lokaina, faʻamalosi lelei, ma puipuia lelei le sikuli mai le tatalaina ma le solomuli.

O le fa'ailoga tulaga ese, o le ulu o le ivi, ma le mamanu o apaau e maua ai tulaga lelei nei:

  • Leai se mua'i viliina po'o se pu pailate e mana'omia.
  • E fai e apaau se pu i totonu o le laupapa e taofia ai mai le sogi i luga, ona motusia lea o le u'amea mo le fa'amauina i se gaioiga lamolemole e tasi.
  • O lo'o fa'apipi'i le ulu fa'a'au'au i le taimi o le viliina e fai ai se fa'au'uga fa'apolofesa.

 DYRWAL

Vaega autu:

  • O se fa'avili kilipa taliga, e aofia ai le ulu fa'avili (1) ma le fa'a fa'a sikulima (2), e fa'ailoa mai e vaevae le u'amea (2) i ni vaega se lua, ma o le vaega muamua e latalata i le tasi itu o le ulu fa'avili (1). ), o se vaega o filo, ma o se filo (3) o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻailoga (2).
  • O le vaega lona lua e latalata i le itu o le pito galue o le sikulima (2), o se vaega e le o ni filo, ma e lua filo o loʻo faʻatulagaina i luga o le pito galue o le sikuli (2).
  • O le tootoo tipi (4) o loʻo tuʻuina atu i ai se pea o taliga faʻapipiʻi (6) i le vaega e leʻi milo o le uʻamea faʻailoga (2) i luga aʻe o le tootoo tipi (4), o le ulu fao (1) o se ulu mafolafola, o se ulu lapotopoto. po'o se ulu fa'amau, ma o le ulu fa'a sikulima (1) o lo'o tu'uina atu i ai se fa'ailo (5) i le pito pito i lalo.

Taimi meli: Iul-04-2022